ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΟΛΟΓΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΟΛΟΓΙΑΣ

Είναι  κωμικοτραγικό να λέει η κυβέρνηση πως πρέπει να μπει φρένο στην παροχολογία, όταν, με διάγγελμα του πρωθυπουργού, προχώρησε σε αύξηση των παροχών από 6,8 δισ. € σε 14 δισ. €, Όπως φαίνεται όμως πρόκειται για ακόμα ένα “επικοινωνιακό παιχνίδι” και όχι για μέτρα ανακούφισης των Ελλήνων, αφού δεν είχει προηγηθεί η εκπόνηση κάποιου σχεδίου!

Η κυβέρνηση ξοδεύει χρήματα από τα ταμειακά διαθέσιμα, αλλά θα πρέπει να αναπληρώσει με δανεικά, επειδή τα 15,7 δισ. € από το μαξιλάρι αφορούν την εγγύηση του ESM απέναντι στις αγορές και απαγορεύεται να «πειραχτούν», ενώ τα 20 δισ. € είναι τα διαθέσιμα των φορέων που δεν του ανήκουν, μέρος των οποίων είναι κατατεθειμένο στην Τράπεζα της Ελλάδας και στις εμπορικές τράπεζες.

Ακόμη πιο κωμικοτραγικό είναι το ότι επιτέλους σκέφθηκαν -αν και αργά- πως χρειάζεται σχέδιο για την επόμενη ημέρα, όπως είχε υποδείξει δεκάδες φορές η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Εάν δεν υπάρξει σχεδιασμός είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα αναγκαστούμε να υπογράψουμε και 4ο μνημόνιο, που θα οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση των Ελλήνων.

Δυστυχώς η ΝΔ αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι σκέπτεται τις επόμενες εκλογές και όχι τις επόμενες γενιές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ LOCKDOWN ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ