Επίσκεψη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Χίο

Κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – Κυριάκος Βελόπουλος αποτελούμενο από τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Αντώνη Μυλωνάκη και τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κ. Ευάγγελο Φανίδη επισκέφτηκε το νησί της Χίου προκειμένου να συμπαρασταθεί στους κατοίκους που αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία υπερδομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

Οι κκ Μυλωνάκης και Φανίδης νωρίς το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκαν με στελέχη και υποψηφίους του κόμματος και ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. Αμέσως μετά βρέθηκαν στον χώρο της ΒΙΑΛ όπου βρίσκεται η δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών. Αφού έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ μετέβησαν στην περιοχή ΘΟΛΟΣ εκεί όπου η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δημιουργήσει την νέα υπερδομή φιλοξενίας μεταναστών.

Εκεί συναντήθηκαν με κατοίκους οι οποίοι φυλάνε μέρα νύχτα την περιοχή και αρνούνται να συναινέσουν στα απαράδεκτα αυτά σχέδια της κυβέρνησης. Το μεσημέρι οι κκ Αντώνης Μυλωνάκης και Ευάγγελος Φανίδης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Χίου όπου τόνισαν την πλήρη αντίθεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην απόφαση του πρωθυπουργού να «ισλαμοποιήσει» τα ακριτικά νησιά μας.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του κόμματος συναντήθηκε με φορείς του νησιού και κατέγραψε τα προβλήματα που τέθηκαν προκριμένου να αυτά να προωθηθούν στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗΣ στη Λέσβο
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ