“Η Δημοκρατία στις μέρες του Κορωναϊού”- Άρθρο του Τομεάρχη Υποδομών ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Δημήτρη Καρανάσιου

164

“Η Δημοκρατία στις μέρες του Κορωναϊού”

Δημήτριος Καρανάσιος,
Τομεάρχης Υποδομών ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Ο ελληνικός λαός βιώνει για άλλη μια φορά μια πρωτοφανή εχθρότητα εκ μέρους της Κυβέρνησης, η οποία τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα δεινά τα οποία περνάει. Βιώνει απώλειες συγγενικών προσώπων καθώς και απώλεια της περιουσίας του που με ιδρώτα και κόπους μιας ζωής έχει καταφέρει να χτίσει.

Ταυτόχρονα η ίδια η Κυβέρνηση με “Δημοκρατικές” διαδικασίες φιμώνει την ελευθερία λόγου καθώς και το Συνταγματικό δικαίωμα του Πολίτη στο να διαδηλώνει και να εκφέρει αντίθετη άποψη σε σχέση με την άποψη της Κυβέρνησης. Κωλυσιεργεί με κάθε τρόπο να εφαρμόσει ψηφισμένους, από το ελληνικό Κοινοβούλιο, Νόμους του Κράτους , την στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα ευνομούμενο κράτος.

Στα ΜΜΕ δεν ακούγεται καμία διαφορετική άποψη απ’ ότι η άποψη της Κυβέρνησης και η Επιστημονική κοινότητα αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην Πολιτική και την Επιστήμη. Απόδειξη των παραπάνω είναι η άποψη αρκετών Γιατρών που αρχικά έλεγαν η “μάσκα δεν παίζει ρόλο” και πλέον λένε “η μάσκα σώζει ζωές”.

Οι δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας προωθούν εδώ και χρόνια σταθερά τα ίδια κόμματα, την στιγμή που η πραγματική δημοσκόπηση ,που είναι η Κοινωνία, έχει αντίθετη άποψη και πολλά παραπάνω προβλήματα στην Καθημερινή ζωή από όσα προβάλλουν τα ΜΜΕ.

Με βάση τα παραπάνω εγώ σαν απλός πολίτης ο οποίος έχει δικαίωμα ψήφου διερωτώμαι. Πως γίνεται λοιπόν μια Κυβέρνηση η οποία αντιπροσωπεύει, με βάση τα στοιχεία της ιδιωτικής εταιρείας Singular logic, το 40% των ψηφισάντων , δηλαδή 2.251.618 ψηφοφόρων, να καταργήσει τις ελευθερίες που είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένες στον ελληνικό λαό με τρόπο που ταιριάζει σε άλλα καθεστώτα; Αυτή είναι η Δημοκρατία που έχουμε; Αυτήν την Δημοκρατία θέλουμε;

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα VOREINI.GR