Η Ελληνική Λύση σε συνεχή ανοδική πορεία: Θα είναι το έκτο κόμμα στη Βουλή

Όταν ένα πολιτικό κόμμα έχει οργάνωση, επιτροπές, ικανά στελέχη, σοβαρό πρόγραμμα και στόχους, ενώ κινείται συνεχώς σε ολόκληρη την Ελλάδα με ομιλίες του προέδρου του που δίνουν μία πραγματική μελλοντική προοπτική στην πατρίδα μας, δεν μπορεί να αγνοηθεί από τις δημοσκοπήσεις – παρά το ότι ο πραγματικός στόχος τους είναι η χειραγώγηση των ψηφοφόρων, κρίνοντας από τα εκλογικά ποσοστά που δίνονται σε εκείνα τα κόμματα που κατέστρεψαν κυριολεκτικά τη χώρα, όπως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με την καινούργια ονομασία του (ΚΙΝΑΛ).

Εύλογα λοιπόν καταγράφεται μία συνεχής ανοδική πορεία της Ελληνικής Λύσης, από όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, όπως φαίνεται από το γράφημα της Public Issue – χωρίς να επηρεάζεται από τις συνεχείς κακόβουλες επιθέσεις που δέχεται το κόμμα και ο πρόεδρος του. Από την ίδια εταιρεία, η αναλυτική αναφορά της οποίας είναι αρκετά λεπτομερής (πηγή), βλέπει κανείς στο επόμενο γράφημα την κατανομή των εδρών στη Βουλή, όπου συμπεριλαμβάνεται ξανά η Ελληνική Λύση.

Τέλος, διαπιστώνεται ξεκάθαρα  πως το 65% των Ελλήνων ήταν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ μόλις το 14% ήταν σίγουρα υπέρ – γεγονός που σημαίνει πως οι Έλληνες πιστεύουν ότι, επρόκειτο καθαρά για προδοσία, από μία κυβέρνηση που δεν έκανε το αυτονόητο: να ρωτήσει τους Έλληνες με δημοψήφισμα, καθώς επίσης να ζητήσει την έγκριση της συμφωνίας από τα 2/3 των βουλευτών, όπως έκαναν ακόμη και τα Σκόπια.

Όλο και πιο πολλοί Έλληνες πάντως έρχονται στην Ελληνική Λύση, συνειδητοποιώντας πως είναι η μοναδική τους επιλογή (άρθρο) – ένας μονόδρομος ουσιαστικά, επειδή έχει πράγματι λύσεις για όλα τους τα προβλήματα. Επί πλέον λόγω του ότι πιστεύει πως η Ελλάδα είναι σε θέση να ξεφύγει από την κρίση, εάν έχει μία πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση που δεν θα σκύβει το κεφάλι στους ξένους – μία κυβέρνηση όλων των Ελλήνων που δεν θα είναι δεξιά, κεντρώα ή αριστερή, αλλά απλά ελληνική.

Προηγούμενο άρθροΑποκάλυψη: Να ποιοι πολεμούν την «Ελληνική Λύση» και ας το παίζουν «πατριώτες»
Επόμενο άρθροΗ «Ελληνική Λύση» έχει λύσεις για τις χρεωμένες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά