Η Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Αικατερίνη Αλεξοπούλου στην προετοιμασία των αθλητών με ειδικές ικανότητες για το 2ο πρωτάθλημα «Para Ju jitsu», της Ε.Φ.Ε.Ο.ΖΖ.

177

Η Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Αικατερίνη Αλεξοπούλου επισκέφθηκε την προετοιμασία των αθλητών με ειδικές ικανότητες για το 2ο πρωτάθλημα «Para Ju jitsu», της Ε.Φ.Ε.Ο.ΖΖ.

Μετά την επίσκεψη η κα. Αλεξοπούλου δήλωσε:

“Επισκέφτηκα αυτούς τους ιδιαίτερα «δυνατούς» αθλητές στο χώρο προετοιμασίας τους, μετά από πρόσκληση κάποιων γονιών. Η παρουσία μας εκεί είχε το σκοπό να εμψυχωθούν τα παιδιά και να νιώσουν οι γονείς συμπαράσταση.

Συζητήθηκαν προβλήματα που μου εξέθεσαν, με πιο μεγάλο το πρόβλημα της τραγικής έλλειψης δομών δωρεάν απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για ΑμεΑ, όπου θα μπορούσαν να διεξάγονται δραστηριότητες σαν αυτή…

Άλλο ένα σημάδι κοινωνικού ρατσισμού σε χώρα που υποτίθεται ότι λαμβάνει πρόνοια για την ανάπτυξη της προσωπικότητας όλων των παιδιών, επί ίσοις όροις. Αξίζουν, όμως πολλά συγχαρητήρια και στον δάσκαλο αυτής της σχολής πολεμικών τεχνών, που αμισθί φέρνει εις πέρας ένα τόσο δύσκολο έργο!”

Αναστασία – Αικατερίνη Κωνσταντίνου Αλεξοπούλου

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β1′ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ