Περιοδεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τη Βουλευτή Β’ Αθηνών Αθανασίου Μαρία, τη Βουλευτή Β’ Πειραιώς Ασημακοπούλου Σοφία, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Ναυτιλίας Τσιτούρη Ιωάννη, τον Τομεάρχη Υποδομών Καρανάσιο Δημήτριο και τον πολιτευτή Ευβοίας Μωραΐτη Παναγιώτη επισκέφτηκε τις πληγείσες, από την καταστροφική πλημμύρα, περιοχές στην Εύβοια.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Μπούρτζι και την περιοχή του Βασιλικού, όπου συναντήθηκε με τον με τον Πρόεδρο του Βασιλικού κύριο Τροχούτσο Παναγιώτη και τον Αντιδήμαρχο Βασιλικού κύριο Γιαννούτσο Δημήτριο. Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την περιοχή των Ψαχνών όπου και συναντήθηκε με το δήμαρχο Ψαχνών κύριο Ψάθα Γεώργιο. Τελευταία στάση του κλιμακίου ήταν η περιοχή των Πολιτικών όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο των Πολιτικών κύριο Γκίκα Δημητρίο και τον αρχηγό δημοτικής παράταξης Πολιτικών κύριο Κουλοχέρη Ανδρέα. 

Η αντιπροσωπία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πραγματοποίησε αυτοψία στο κέντρο των συμβάντων και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι είχαν πληγεί άσχημα από την σφοδρή νεροποντή και είχαν υποστεί πολλές ζημιές στις περιουσίες τους και άκουσε τη δυσαρέσκεια και τα πολλά παράπονά τους για την καθυστερημένη και μη συγκροτημένη αντίδραση του κρατικού μηχανισμού.