Το Ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης

Κατ’ αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πάνω από 200.000 υπερήφανους και αγωνιστές, Ελληνίδες και Έλληνες που μας στηρίζουν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – οι οποίες, παρά το ότι μπορούν να είναι επιστημονικά ακριβείς, χρησιμοποιούνται δυστυχώς ως εργαλείο χειραγώγησης, με αποτέλεσμα να πριμοδοτούν εκείνα τα κόμματα που τις χρηματοδοτούν και το «βρώμικο σύστημα» που τα προωθεί.

Το γεγονός δε, σύμφωνα με το οποίο μας δίνουν συνεχώς υψηλότερα εκλογικά ποσοστά, τελευταία 3,2% και δεν μας εξαφανίζουν σημαίνει ότι, δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν – αν και φαίνεται καθαρά πως οι ξένοι που κυβερνούν από το παρασκήνιο την Ελλάδα επιθυμούν μία Βουλή πέντε κομμάτων, καθώς επίσης μία κυβέρνηση συνεργασίας της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ, εναλλακτικά με το ΠΑΣΟΚ. Με ένα κόμμα που άλλαξε το όνομα του για να ξεχάσουν οι Έλληνες την προδοσία και για να μην πληρώσει τα χρέη του – αν και ούτε η ΝΔ θα τα πληρώσει, κρίνοντας από τη συνεχή αύξηση τους στα πάνω από 260 εκ. € πρόσφατα, καθώς επίσης από την αγωγή 160 εκ. € της Τράπεζας Πειραιώς εναντίον της.

Τα ποσοστά αυτά παρά το ότι έχουμε «άτυπο απαγορευτικό» όσον αφορά τις εμφανίσεις του προέδρου και στελεχών της Ελληνικής Λύσεις στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα, λίγο πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος – κάτι που φυσικά δεν μπορεί να είναι τυχαίο, όταν στο ίδιο χρονικό διάστημα τα τρία παραπάνω κόμματα έχουν αυξήσει τις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ, στην προσπάθεια του συστήματος να χειραγωγήσει ξανά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Εύλογα βέβαια αφού είμαστε το μοναδικό μη συστημικό κόμμα που έχει ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και τη γερμανική κατοχή (πηγή), καθώς επίσης που διαθέτει στελεχιακό δυναμικό ικανό να το εφαρμόσει – με τέσσερις επιτροπές που βελτιώνουν συνεχώς το πρόγραμμα προσαρμόζοντας το στις εξελίξεις (πηγή), αφού η πολιτική είναι δυναμική και όχι στατική, ενώ οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς.

Σε κάθε περίπτωση η Ελληνική Λύση θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, μεταξύ άλλων με τις συνεχείς περιοδείες του προέδρου και των στελεχών της (πηγή), ενώ θα συμμετέχει τόσο στις Ευρωεκλογές, όσο και στις Εθνικές Εκλογές – όπου όσον αφορά τις Ευρωεκλογές ηγείται του ψηφοδελτίου ο πρόεδρος της (απαιτείται σταυρός δίπλα στο όνομα του για να εκλεγεί), για να του δώσει την απαραίτητη βαρύτητα.

Μαζί σας, με τη στήριξη όλων εκείνων των Ελληνίδων και των Ελλήνων που θέλουν να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον και που επιθυμούν να μείνουν τα παιδιά τους σε μία εθνικά κυρίαρχη, ελεύθερη, υπερήφανη και ευημερούσα Ελλάδα, γνωρίζοντας όμως πως χρειάζεται επίμονη και σκληρή δουλειά, είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε – τόσο στις Ευρωεκλογές, όσο και στις Εθνικές Εκλογές, όπου ευελπιστούμε να πετύχουμε διψήφιο ποσοστό, για να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην πατρίδα μας.

Προηγούμενο άρθροΠρογραμματισμένες ομιλίες Κυριάκου Βελόπουλου 07/05-23/05
Επόμενο άρθροΜπαράζ ομιλιών από τον Κυριάκο Βελόπουλο σε όλη τη Χώρα εν όψει των Ευρωεκλογών! Ξεκίνημα την Τρίτη 7 Μαΐου από τη ΧΑΛΚΙΔΑ!