Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ “ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ” ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ “ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ” ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ

Το περιβόητο «καλάθι της νοικοκυράς» είναι άλλη μία λαϊκίστικη «πομφόλυγα» της κυβέρνησης για να καλύψει επικοινωνιακά τις εγκληματικές της αστοχίες και την παροιμιώδη ανικανότητα της.

Η αλήθεια είναι ότι το πραγματικό «καλάθι της νοικοκυράς» αδειάζει, ενώ τα σεντούκια των καρτέλ ξεχειλίζουν από τα υπερκέρδη. Αν δεν μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα και την ενέργεια, εάν δεν επιβληθεί πλαφόν στις τιμές του ρεύματος και των καυσίμων, εάν δεν αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας και δεν συναφθούν μακροπρόθεσμα συμβόλαια με αξιόπιστους, μη εχθρικούς προμηθευτές φυσικού αερίου και πετρελαίου, οι συνέπειες για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα είναι ολέθριες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα στείλουν την «κυβέρνηση των αρίστων», στον κάλαθο των αχρήστων, όπου και ανήκει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Επόμενο άρθροΚώστας Χήτας – Ομιλία στη βουλή για την υποχρέωση της πολιτείας για αυστηροποίηση των ποινών 25/10/2022