Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Νεολαία Ανακοινώσεις Νεολαίας Η Νεολαία Ελληνικής Λύσης για την σύλληψη τραπερ

Η Νεολαία Ελληνικής Λύσης για την σύλληψη τραπερ

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Οι τελευταίες συλλήψεις γνωστών τράπερ για παραβατικές συμπεριφορές, επιβεβαιώνουν τις προειδοποιήσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος έχει αναδείξει τον επικίνδυνο αντίκτυπο αυτής της «μόδας» στη νέα γενιά.

Κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει ότι η τραπ μουσική δεν προάγει πολιτισμό, αλλά εκθειάζει τη βία, τα ναρκωτικά, τον εύκολο πλουτισμό και την περιφρόνηση κάθε ηθικής αξίας.

Σήμερα, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Καλούμε την Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για την προστασία των παιδιών από επικίνδυνα πρότυπα, που παρουσιάζονται ως «επιτυχημένοι καλλιτέχνες», δηλητηριάζοντας τη συνείδηση της νεολαίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΈΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ