Τρίτη, Νοέμβριος 12, 2019
[heading_title_subtitle title=»Προγραμματικές Δηλώσεις» subtitle=»Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα αυτάρκη, ισχυρή, ανεξάρτητη και οικονομικά εύρωστη» title_color=»dark_title» subtitle_color=»dark_subtitle» border_color=»dark_border»]

Οικονομία

Η Οικονομία της χώρας αποτελεί την κύρια προτεραιότητα μας. Ακριβώς για το λόγο αυτό έχουμε συντάξει ένα πλήρες πρόγραμμα, με κέντρο βάρους τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τη ναυτιλία, που μπορεί να μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση με δικά μας μέσα. Μόνο με μία αποτελεσματική οικονομία βελτιώνονται η Υγεία, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Κοινωνική Πρόνοια και το Ασφαλιστικό.    

Φορολογικό

Η ορθολογική φορολόγηση αποτελεί το θεμέλιο των επενδύσεων και της ανάπτυξης. Έχουμε σαφείς και ρεαλιστικές προτά­σεις για τη δημιουργία ενός δίκαιου φορολογικού συστή­ματος στην χώρα, που θα βοηθήσει παράλληλα στη μείωση της φοροδιαφυγής.

Εξωτερική πολιτική

Πυρήνας της εξωτερικής πολιτικής μας είναι το Εθνικό συμφέρον. Επιθυμούμε μία ελληνοκεντρική εξωτερική πολιτική με ευελιξία, χωρίς δογματισμούς στις γεωπολιτικές και στρατηγικές συμμαχίες και μία σύγχρονη οικονομική διπλωματία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει ως πρώτη προτεραιότητα της την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Πολιτών προς την Πολιτεία, μεταξύ άλλων με την καταπολέμηση του πελατειακού και κομματικού κράτους. Επιπλέον, η ανά­γκη ανάπτυξης ισχυρών δεσμών με τους Έλληνες του εξωτερικού και την ομογένεια είναι πιο επιτα­κτική από ποτέ.

Ανεργία & συμπαράσταση

Η καταπολέμηση της ανεργίας, ειδικά των νέων, με τη δημιουργία αξιοπρεπών θέσεων εργασίας, καθώς επίσης η φροντίδα για τους Έλληνες Πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ανήκουν στις βασικότερες προτεραιότητες μας. Ποτέ ξανά Έλληνες «ξεχασμένοι». Είμαστε όλοι μια οικογένεια.

Εθνική άμυνα & ασφάλεια του πολίτη

Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο θεσμι­κός παράγων για την διασφάλιση της εθνικής ανεξαρτησίας της εδαφικής ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας της πατρίδας μας. Η ασφάλεια των πολιτών, ο σεβασμός και η τή­ρηση των νόμων από όλους όσους κατοικούν στην Ελ­λάδα, αποτελούν θεμελιώδεις υποχρεώσεις του Κράτους, ενώ δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ανάκαμψη χωρίς ασφαλές περιβάλλον.

 

Μεταναστευτική πολιτική

Από την παράνομη μετανάστευση κινδυνεύει η κοινωνι­κή και η οικονομική συνοχή της χώρας. Οι Έλληνες πρέπει να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και να διαφυλάξουμε τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τη θρησκεία μας. Βασική μας φροντίδα το δημογραφικό που οδηγεί το Έθνος μας στην εξαφάνιση.

[heading_title_subtitle title=»Ιδρυτική ομιλία» subtitle=»«Πυξίδα μας το Εθνικό συμφέρον», » title_color=»light_title» subtitle_color=»light_subtitle» border_color=»dark_border»]

Ελληνική Λύση

Εμείς, στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», συντασσόμαστε σε μια πατριωτική και κοινωνική συμμαχία, δραστηριοποιούμαστε για να φέρουμε την ελπίδα, την δημιουργία, την ανάπτυξη, την αξιοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Προτάσσουμε το Εθνικό συμφέρον με νέα πρόσωπα, άφθαρτα, χωρίς εξαρτήσεις. Μας εμπνέουν οι διαχρονικές Αξίες του Ελληνισμού.

Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα με σύνορα, αλλά τον ελληνισμό χωρίς σύνορα, ταγμένοι στην ιδέα της Πατρίδας – Έθνος.

10000
Αποτέλεσμα εκλογών (ψήφοι)*
500
Μέλη & Φίλοι κόμματος
30
Στελέχη & Εθελοντές κόμματος

*Βάση των επίσημων αποτελεσμάτων της 7ης Ιουλίου, 2019

[heading_title_subtitle title=»Άρθρα» title_color=»dark_title» subtitle_color=»dark_subtitle» border_color=»dark_border»][blogpost01 category=»arthra» number=»3″ columns=»3″ animation=»fadeIn» blog_post_day_color=»#1fcb64″]
[heading_title_subtitle title=»Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές Εκπομπές» subtitle=»Παρακολουθείστε τις τελευταίες εκπομπές των στελεχών του κομματός μας και ενημερωθείτε για τα δεδομένα της Ελλάδας, τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις. Λάβετε μέρος στο διάλογο.» title_color=»light_title» subtitle_color=»light_subtitle» border_color=»dark_border»]

Ο πρόεδρος του κόμματος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

Θέλω να γίνω μέλος του κόμματος

Θέλω να γίνω φίλος του κόμματος