Έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα από τον Πολιτευτή Αχαΐας Χρήστο Νικολόπουλο.

Ελληνική Λύση

Ο Πολιτευτής του Νομού Αχαΐας Χρήστος Νικολόπουλος είχε πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα στην πόλη της Πάτρας εν’ όψει των εορτών που έρχονται.

Ο Πολιτευτής ο οποίος είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και την πλούσια προσφορά του σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, χθες επισκέφθηκε 4 ιδρύματα ξεκινώντας από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά που τυγχάνει να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αυτό το διάστημα . Παράλληλα προσέφερε Χριστουγιεννιάτικα γλυκίσματα και αντάλλαξε ευχές με τους γονείς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε δύο οίκους ευγηρίας, την “Αγία Σκέπη” και το “Κωνσταντοπούλειο” όπου κι εκεί πρόσφερε εδέσματα και αντάλλαξε ευχές με όλους τους ηλικιωμένους ξεχωριστά, από τους οποίους έτυχε θερμής υποδοχής.

Τέλος επισκέφθηκε το ίδρυμα “Κιβωτός της Αγάπης” όπου φιλοξενούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες όπου και πρόσφερε μεγάλες ποσότητες καθαριστικών κι άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ επισκέφθηκε και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, όπου και παρέμεινε μαζί τους για αρκετή ώρα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτευτής Αν.Αττικής Σταύρος Πετρόπουλος, στον Εορτασμό του Ιερού Ναού ΓΟΧ Αγίου Νικολάου στο Μενίδι.
Επόμενο άρθροΟ Πολιτευτής Ιωαννίνων Παντελής Παπατόλης, σε εκδήλωση για το θέμα της περιουσίας των Χειμαρριωτών.