ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ IGB

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ IGB

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά την τελετή έναρξης του αγωγού IGB, ισχυρίστηκε ότι «πρέπει να βάζουμε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη πάνω από τα εθνικά συμφέροντα».

Αυτή η δήλωση μάλιστα, έγινε παρουσία του σφαγέα – δικτάτορα Αλίεφ και του παραχαράκτη της ιστορίας Πενταρόφσκι.

Ο πρωθυπουργός που με τις καταστροφικές του επιλογές κατέστησε την Ελλάδα «ενεργειακό όμηρο» του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας, δύο άκρως εχθρικών χωρών, ενώ εξάγει ελληνικό λιγνίτη στα Σκόπια για να εισάγει πανάκριβο ρεύμα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν έχει αίσθηση του εθνικού συμφέροντος. Ο ίδιος ο αγωγός IGB επιτείνει την ενεργειακή εξάρτηση της Ελλάδας από εχθρικές χώρες.

Το εθνικό συμφέρον υπαγορεύει την άμεση έναρξη εξορύξεων, την άμεση κατασκευή του αγωγού East Med και την άμεση επανεκκίνηση του συνόλου των λιγνιτικών εργοστασίων. Ενέργειες που καταγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης και οι οποίες θα υλοποιηθούν άμεσα, εφόσον ο ελληνικός λαός μας δώσει μία τετραετία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ