Η Ελληνική Λύση υποδέχτηκε την Εθνική Ομάδα TAEKWON-DO ITF με τον υποψήφιο Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κομνηνό Γεώργιο

Ελληνική Λύση

Την Εθνική μας ομάδα TAEKWON-DO ITF Εφήβων –Νεανίδων, Ανδρών -Γυναικών & Βετεράνων, υποδέχτηκε στην επιστροφή της ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Κομνηνός, δείχνοντας τον απεριόριστο σεβασμό του στους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σαρώνοντας συνολικά 98 μετάλλια.

Η εθνική μας ομάδα κατάφερε να κατακτήσει 25 χρυσά μετάλλια, 24 αργυρά και 49 χάλκινα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών για το ελληνικό ταεκβοντό itf , κατατάσσοντας τη χώρα μας κορυφαίες δυνάμεις της Ευρώπης, με το μέλλον να προμηνύεται ευοίωνο. Η Ελλάδα συμμετείχε με 125 αθλητές και αθλήτριες και συγκαταλέγεται στις πιο πολυπληθείς αποστολές, με τις οποίες έχει λάβει μέρος σε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση.

Η «Ελληνική λύση» συνάντησε τους αθλητές της Εθνικής ομάδας, με τον υποψήφιο βουλευτή να δίνει τα συγχαρητήρια του σε όλη την ελληνική αποστολή, η οποία κατόρθωσε να «σκαρφαλώσει» για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Προηγούμενο άρθροΣυνοπτικά οι Ελληνοτουρκικές Διαφορές
Επόμενο άρθροΠαράδειγμα προς μίμηση η κίνηση του Χρήστου Νικολόπουλου Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας με την Ελληνική Λύση