Ο Πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, δείχνει το δρόμο κάνοντας μια αξιέπαινη πράξη.

Ελληνική Λύση

Η “Ελληνική Λύση” μέσω του Χαράλαμπου Παναγιωτίδη έκανε το μέγιστο όσον αφορά την αθλητική κοινότητα. Ο υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με την “Ελληνική Λύση”, κατέθεσε το Πανευρωπαϊκό μετάλλιο που κατέκτησε, υπέρ του Μακεδονικού Αγώνα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων κινητοποιώντας την αθλητική κοινότητα και ζητώντας παράλληλα από αυτήν να πάρει θέση..

Όπως ήταν φυσικό κανένα από τα συστημικά κανάλια και τα “παπαγαλάκια” που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι δεν προέβαλαν την αξιέπαινη αυτή πράξη του Έλληνα Πρωταθλητή, παρότι ήταν ενημερωμένοι για το γεγονός..

Εμείς ως “Ελληνική Λύση” δεν μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι που τα ψηφοδέλτια του κινήματος κοσμούν παρουσίες όπως αυτή του Χαράλαμπου Παναγιωτίδη.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του Πρωταθλητή μας, όπως δημοσιεύτηκε στο nassosblog.

https://www.nassosblog.gr/2019/01/20/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC/?fbclid=IwAR3T39CviAEBS6QEkufvHVPU-I7v-cprUoER1fxV-F05w8KnSRYJ_U0J2HM

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτευτής Ανατ. Αττικής Σταύρος Πετρόπουλος, στον εορτασμό του Αγίου Βλασίου στο Μενίδι.
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση – εάν δεν υπήρχε έπρεπε να εφευρεθεί