Ελληνική Λύση – εάν δεν υπήρχε έπρεπε να εφευρεθεί

“Όποιος, όταν η πόλη σπαράσσεται από εσωτερικές συγκρούσεις, δεν πάρει τα όπλα και δεν ταχθεί με τη μία ή την άλλη παράταξη, θα χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα και δεν θα συμμετέχει στην πολιτική ζωή” (Σόλων, από τον Αριστοτέλη στην Αθηναίων Πολιτεία).

Σήμερα η Ελλάδα δεν ταράσσεται μόνο από εσωτερικές συγκρούσεις, αλλά στην κυριολεξία κινδυνεύει να χαθεί εντελώς ως Έθνος, καταλήγοντας στα σκουπίδια της ιστορίας – όπως τόσοι άλλοι λαοί που οι Πολίτες τους αδιαφόρησαν, αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους. Επομένως όλοι πρέπει να πάρουν τα όπλα, με την έννοια πως είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν στην πολιτική ζωή – επιλέγοντας να συνταχθούν με ένα κόμμα που θεωρούν πως είναι ικανό και θέλει να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Από μία κρίση που διήρκεσε περισσότερο από κάθε άλλη στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, έχοντας προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στην Ελλάδα – καθώς επίσης καταδικάζοντας την σε γερμανική οικονομική και αμερικανική στρατιωτική αποικία. Τους Πολίτες της σε εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους και τους νέους της σε μετανάστες – με κίνδυνο να καταρρεύσει δημογραφικά και να αλλοιωθεί πληθυσμιακά η χώρα.

Όσον αφορά τώρα την επιλογή ενός κόμματος, οφείλει κανείς να εξετάζει το πρόγραμμα τους, τα στελέχη τους και το ιστορικό τους – έτσι ώστε να μην κρίνει στα τυφλά, ούτε να επηρεάζεται από τις ρητορικές ικανότητες των επικεφαλείς τους, οι οποίες σχεδόν πάντοτε έχουν στόχο την παραπλάνηση των μαζών, για δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Στα πλαίσια αυτά, εύκολα καταλήγει στην «Ελληνική Λύση», αφού διαθέτει ένα αναλυτικό και ορθολογικό πρόγραμμα διακυβέρνησης (πηγή), ικανό πρόεδρο και στελέχη που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα τους, καθώς επίσης λευκό «ποινικό μητρώο» – με την έννοια πως το ιστορικό της είναι πεντακάθαρο.

Περαιτέρω, ο τρόπος που καταλήγει είναι «δια της εις άτοπον απαγωγής», όπως στα μαθηματικά. Ειδικότερα, απορρίπτει αμέσως εκείνα τα πολιτικά κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα χωρίς κανέναν αντικειμενικό λόγο στο ΔΝΤ (ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ σήμερα), που υπέγραψαν τα μνημόνια και το εγκληματικό PSI παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία της χώρας, υιοθετώντας το αγγλικό δίκαιο και χρεοκοπώντας την (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), που αντέστρεψαν το δημοψήφισμα υπογράφοντας το τρίτο μνημόνιο και ξεπουλώντας τις τράπεζες (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ), καθώς επίσης που παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας, γνωρίζοντας πως όταν παραδίδεις όνομα, παραδίδεις έδαφος (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ δια της ανοχής της και της πρότασης της περί διπλής ονομασίας, ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ, αποστάτες βουλευτές κοκ.).

Από τα υπόλοιπα που φαίνονται στη δημοσκόπηση που ακολουθεί, το ΚΚΕ υποστηρίζει ένα σύστημα που είναι πλέον πεθαμένο, η Χρυσή Αυγή τάσσεται υπέρ του ναζισμού που αν μη τι άλλο δεν ταιριάζει καθόλου στον ελληνικό πολιτισμό, η Ένωση Κεντρώων δεν έχει κανένα οικονομικό πρόγραμμα, ούτε στελέχη, η ΛΑΕ και η Πλεύση Ελευθερίας δεν μπόρεσαν καν να κρατήσουν το κόμμα που ίδρυσαν επιτρέποντας στον κ. Τσίπρα να το υφαρπάξει και να το αφομοιώσει με μέρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ τα μικρότερα άλλα είναι ή ακραία ή/και συνήθως «μονοθεματικά» – με την έννοια πως ασχολούνται μόνο το μεταναστευτικό, όπως άλλωστε και η Χρυσή Αυγή, ενώ η χώρα έχει δεκάδες άλλα προβλήματα επί πλέον.

Ειδικά όσον αφορά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχουν επί πλέον απίστευτα χρέη απέναντι στις τράπεζες (άνω των 500 εκ. €), παρά τις τεράστιες επιχορηγήσεις που έπαιρναν στο παρελθόν, της τάξης των 4 εκ. € μηναία – τα οποία φυσικά δεν μπορούν να πληρώσουν, οπότε θα τα φορτώσουν σε εμάς. Όταν λοιπόν δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν σωστά τα οικονομικά τους, είναι δυνατόν να διασώσουν την Ελλάδα και να την οδηγήσουν την έξοδο από την κρίση; Προφανώς όχι, οπότε δεν μπορεί να τα επιλέξει κανείς, ακόμη και αν δεν είχαν κάνει τα εγκλήματα του παρελθόντος – ενώ ασφαλώς είναι υπεύθυνα για τη διαφθορά, τη διαπλοκή και το πελατειακό κράτος που τα ίδια ίδρυσαν, ενώ συνέχισε ως καλός μαθητής τους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Συμπερασματικά λοιπόν, δια της εις άτοπον απαγωγής, το μόνο κόμμα που απομένει, δεν είναι άλλο από την «Ελληνική Λύση» – ελπίζοντας πως οι Έλληνες πήραν αρκετά μαθήματα από την κρίση, ενώ έχουν κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι ένα πρόγραμμα, τόσο όσον αφορά την Οικονομία, όσο και τα υπόλοιπα μέρη του, μεταξύ των οποίων το Πολίτευμα που έχει ανάγκη η χώρα (σελίδα 198), το Μεταναστευτικό (σελίδα 208), τα ΑμεΑ (σελίδα 215), η ιδιωτική εκπαίδευση (σελίδα 233) κοκ., έτσι όπως φαίνονται όλα μαζί, στα περιεχόμενα του προγράμματος.

Ως εκ τούτου σωστά λέγεται πως εάν δεν υπήρχε η Ελληνική Λύση έπρεπε να εφευρεθεί – ενώ πρέπει να στηριχθεί από όλους τους Έλληνες με την ψήφο τους, καθώς επίσης με εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους – τους οποίους ζητάμε, φοβούμενοι προφανώς τις νοθείες από κόμματα που νοιώθουν το έδαφος να καταρρέει κάτω από τα πόδια τους.

Κλείνοντας, αυτοί που φοβούνται βέβαια περισσότερο είναι τα κόμματα εξουσίας, γνωρίζοντας πως εάν χάσουν στις εκλογές θα κληθούν να τιμωρηθούν από τα Δικαστήρια για τα εγκλήματα τους – όπως ασφαλώς είναι τα μνημόνια, η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας κοκ. Επομένως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν, χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο – όπως είναι οι επιθέσεις που δέχονται η Ελληνική Λύση και τα στελέχη της το τελευταίο χρονικό διάστημα, όταν φάνηκε από τις δημοσκοπήσεις πως είναι ήδη το έκτο κόμμα με συνεχή ανοδική πορεία και με πιθανότητες πάνω από 100% να μπει στη Βουλή.

Βασίλης Βιλιάρδος

Αντιπρόεδρος

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, δείχνει το δρόμο κάνοντας μια αξιέπαινη πράξη.
Επόμενο άρθροΟ Πολιτευτής Ανατ. Αττικής Ιωάννης Λυκάκης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μενίδι.