Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ FUNDS, ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ FUNDS, ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Με μία θλιβερή πλειοψηφία (56-9) η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, η οποία μάλιστα ορίστηκε σε χρόνο – ρεκόρ, τάχθηκε υπέρ των funds. Χρησιμοποιώντας βέβαια τους νόμους του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣυΡιζΑ, προκειμένου να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων.

Με αυτή την απόφαση ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για εκατοντάδες χιλιάδες κατασχέσεις σπιτιών Ελλήνων πολιτών από funds «αγνώστου διαμονής και μίας λίρας».

Προκαλεί θλίψη ότι στον Άρειο Πάγο βρέθηκαν μόλις 9 ανώτατοι δικαστικοί επιπέδου Τερτσέτη και Πολυζωίδη.

Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται ότι θα ανατρέψει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας από Funds, όταν ο Ελληνικός λαός την εμπιστευθεί. Όσοι νομίζουν ότι θα κερδοσκοπήσουν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων, να είναι βέβαιοι ότι θα έρθει η στιγμή που θα χάσουν τα λεφτά τους και θα βρεθούν κατηγορούμενοι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ FUNDS