Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΝΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΝΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τον μέγιστο κίνδυνο της ανεξέλεγκτης εισαγωγής αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων από την Τουρκία. Απαιτώντας μάλιστα να γίνονται σκληροί ποιοτικοί έλεγχοι στα τουρκικά προϊόντα διατροφής που εισάγονται στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έπραξε τα δέοντα έπειτα από τις συνεχείς, δημόσιες εκκλήσεις και προειδοποιήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά τον κατηγορούσε για «κινδυνολογία»!

Οι καταγγελίες του περιφερειάρχη Θεσσαλίας περί παράνομης εισαγωγής ζώων χωρίς έλεγχο από την Τουρκία, ως κυρία αιτία της Πανώλης, επιβεβαιώνουν πλήρως τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η Ελληνική Λύση θα φροντίσει να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη όσοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους συνήργησαν σε αυτή την καταστροφή, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΦράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης): Ερώτηση στην ευρωβουλή για την αντιμετώπιση των παράνομων τουρκικών ενεργειών που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των κατεχομένων εδαφών της Κύπρου
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ