ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Περιοδεία στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελοπουλος, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, την Πέμπτη και την Παρασκευή 3 & 4 Ιουνίου 2021.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 και ώρα 13:15μμ θα αφιχθεί στην πόλη της Ναυπάκτου όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη του κόμματος. Το μεσημέρι και ώρα 14:00 μμ θα μεταβεί στην πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι, όπου και θα παραχωρήσει συνεντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ (Ράδιομέγαρο – Σταυροπούλου 31 Μεσολόγγι).

Στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Βελόπουλος θα βρεθεί στην πόλη του Αγρινίου, όπου και θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στις 4:30 μμ (MARPRESSA HOTEL & SPA – ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 76 Αγρίνιο).

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 ώρα 12:30 μμ ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα επισκεφθεί την πόλη της Πρέβεζας, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό μέγαρο της πόλης (Ελευθερίου Βενιζέλου 11). Μετά το πέρας αυτής θα λάβουν χώρα συναντήσεις με τοπικούς φορείς της πόλης.

Στις 15:00 μμ ο κ. Βελόπουλος θα αφιχθεί στην πόλη της Άρτας, όπου μετά τη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (ξενοδοχείο «Κρόνος», Πλατεία Κιλκίς, Άρτα), θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νομού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με τον Δήμαρχο του Δήμου Μεταμόρφωσης