Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ “ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ “ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ”

Ο κος Μαρινάκης μας είπε ότι όποιος ευθύνεται για το μπάχαλο και τις ζημιές που έγιναν χθες στα συλλαλητήρια, να τα πληρώσει αυτός. Ξεχνάει ο κος Μαρινάκης ότι υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί στις καταστροφές.

Φυσικοί αυτουργοί είναι οι εγκάθετοι, προβοκάτορες, παρακρατικοί και ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που τους άφησαν να τα σπάσουν. Δηλαδή, η ίδια η κυβέρνηση.

Σωστά, λοιπόν, ας πληρώσει η κυβέρνηση από τους μισθούς των υπουργών, βουλευτών και μετακλητών της, τις ζημιές και τις καταστροφές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ “ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ” ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ