Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με ευρύ κλιμάκιο πέντε βουλευτών, βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους της Κορινθίας που είδαν τη γη και τι βιος τους να καταστρέφεται ολοσχερώς από τις πυρκαγιές. Η αυταπόδεικτη ανικανότητα της κυβέρνησης όμως, ενδέχεται (σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων) να υποκρύπτει κάτι πολύ χειρότερο.

Προειδοποιούμε λοιπόν ευθέως την κυβέρνηση, πρώτον να αποζημιώσει όλους τους πληγέντες και δεύτερον να μην τολμήσει να εκχωρήσει σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό όμιλο την καμμένη γη για να “φυτευτούν” ανεμογεννήτριες, διότι τότε θα μιλάμε για έγκλημα εκ προμελέτης, προκειμένου πάλι να θησαυρίσουν οι γερμανικές βιομηχανίες πάνω στην καταστροφή της πατρίδος μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παρούσα στην τελετή μνήμης των 14 παλικαριών στην Ευκαρπία
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (!) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ