«Αίσθημα ευθύνης και αλληλοβοήθειας» για τα Χριστούγεννα που πέρασαν από τον Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Ν. Σούτα

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος Σούτας και αυτά τα Χριστούγεννα έδειξε με πράξεις και έργα την συμπαράστασή του σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Με μία σειρά από δράσεις στάθηκε στο πλευρό του απλού πολίτη αποδεικνύοντας ότι παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που αυτή συνεπάγεται, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που νοιάζονται και προσφέρουν.

Ο Νικόλαος Σούτας συνέδραμε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του κ. Δημήτρη Καρκανοραχάκη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Κρητικός» προσφέροντας πρώτες ύλες για την παρασκευή γευμάτων προς άπορους και οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος Σούτας πρόσφερε τρόφιμα, αρνιά και γαλοπούλες στον πατέρα Μανώλη του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου για τις ανάγκες του ναού και τα συσσίτια που από τους πρώτους διοργάνωσε βοηθώντας απλόχερα τους ενορίτες που πλήττονται οικονομικά. Επίσης, πρόσφερε μελομακάρονα και κουραμπιέδες στις ενορίες και τους ιερούς ναούς πολλών περιοχών της Δυτικής Αττικής, όπως στον Άγιο Γεώργιο Περάματος, στον Αγ. Αντώνιο Κερατσινίου, στην Αγία Τριάδα Πειραιά, στον προφήτη Ηλία Περάματος και στον Αγ. Παντελεήμων.

Πρόσφερε μελομακάρονα και κουραμπιέδες στο πολιτιστικό σύλλογο «Γλαύκα» που απασχολεί δημιουργικά νέους με νοητική και κινητική αναπηρία. Επίσης, βοήθησε με κάθε τρόπο τον σύλλογο «Αγάπη, Φροντίδα Ζωής». Με δική του αποκλειστική χορηγία, ανακαινίστηκαν τα γραφεία του συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. Στάθηκε δίπλα στο Γηροκομείο Πειραιά διοργανώνοντας με εξ ολοκλήρου δικά του έξοδα εορταστικό γεύμα για τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται από το ίδρυμα.

Συνέβαλλε και ενίσχυσε τις προσπάθειες του δημάρχου Κορυδαλλού, κ. Νικόλαου Χουρσαλά προσφέροντας τρόφιμα, κρέατα και είδη μακράς διαρκείας στον δήμο για τις ευπαθείς ομάδες του δήμου.

Προσέφερε αντισηπτικό υλικό στον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί ανελιπώς με άρτο τις δομές κοινωνικής ένταξης (κοινωνικό συσσίτιο) του Ομίλου συμβάλλοντας καθοριστικά στο κοινωνικό του έργο.

Συνάμα, έδειξε την αμέριστη ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας, στην Ελληνική Αστυνομία Πειραιά, στο Λιμενικό Σώμα Σαλαμίνας, στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, στην Ασφάλεια Κορυδαλλού, στην Τροχαία Κορυδαλλού και Περάματος και στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου-Δραπετσώνας προσφέροντας εδέσματα και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Συνολικά, προσφέρθηκαν 1,000 λίτρα γάλα, 500 κιλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, 5,000 φρατζόλες ψωμί, 300 κιλά κιμά, 200 κιλά μπριζόλες, 500 κιλά αρνιά και 100 κιλά βασιλόπιτες.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ κ. ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Επόμενο άρθροΚώστας Χήτας – Διαρκής επιτροπή εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων 05/02/2021