ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ”

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ”

Αναφορικά με τα όσα είπε στη συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης για το θέμα της ασφάλειας και την πάταξη της ανομίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει για ακόμα μία φορά την πραγματική τρομοκρατία με τους “μπαχαλάκηδες”! Να του εξηγήσουμε λοιπόν, ότι πέρασαν έξι μήνες από τότε που ανέλαβε την εξουσία και ακόμα τα Εξάρχεια παραμένουν άβατο, ενώ ακόμα υπάρχουν τουλάχιστον 60 καταλήψεις!

Όταν αυτά τα θέματα δεν μπορεί να τα “τελειώσει”, ας αφήσει τα μεγάλα λόγια ότι δήθεν θα τσακίσει την τρομοκρατία, γιατί γελάνε και οι “μπαχαλάκηδες” και τα μικρά παιδιά!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ