ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

183
Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επέλεξε για άλλη μία φορά να “κρυφτεί” πίσω από άλλους ηγέτες προκειμένου να αποφύγει ο ίδιος να δώσει απάντηση στο μπλοκάρισμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων σε Σκόπια και Αλβανία! Αρκέστηκε να πει πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι προβληματική, αλλά για τον ίδιο και την κυβέρνηση της ΝΔ, το κράτος έχει συνέχεια! Στην περίπτωση της Αλβανίας που καταπατά συνεχώς τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας ο κ. Μητσοτάκης τήρησε επίσης την ίδια στάση…

Ακολούθως στο μεγάλο ζήτημα της λαθροεισβολής ο κ. Μητσοτάκης αρκέστηκε στις γενικόλογες αναφορές των “φίλων” Ευρωπαίων για στήριξη της Ελλάδας, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πως η χώρα θα αποφύγει στο να μετατραπεί σε μία απέραντη “αποθήκη ψυχών”!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει πως στην εξωτερική πολιτική χρειάζεται αποφασιστικότητα! Με φοβικές συμπεριφορές και γενικόλογες υποσχέσεις από τους ” φίλους” μας Ευρωπαίους και Αμερικανούς , το μόνο που πετυχαίνουμε , είναι να ανοίγουμε την “όρεξη” της Τουρκίας για πιο επιθετική και αλαζονική συμπεριφορά, απεμπολώντας τα Εθνικά συμφέροντα μας!

Η ΝΔ ούτε όραμα έχει, ούτε πολιτική … Αυτό μας απέδειξε ο κ. Μητσοτάκης περίτρανα στη Σύνοδο Κορυφής!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ