ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επέλεξε για άλλη μία φορά να “κρυφτεί” πίσω από άλλους ηγέτες προκειμένου να αποφύγει ο ίδιος να δώσει απάντηση στο μπλοκάρισμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων σε Σκόπια και Αλβανία! Αρκέστηκε να πει πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι προβληματική, αλλά για τον ίδιο και την κυβέρνηση της ΝΔ, το κράτος έχει συνέχεια! Στην περίπτωση της Αλβανίας που καταπατά συνεχώς τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας ο κ. Μητσοτάκης τήρησε επίσης την ίδια στάση…

Ακολούθως στο μεγάλο ζήτημα της λαθροεισβολής ο κ. Μητσοτάκης αρκέστηκε στις γενικόλογες αναφορές των “φίλων” Ευρωπαίων για στήριξη της Ελλάδας, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πως η χώρα θα αποφύγει στο να μετατραπεί σε μία απέραντη “αποθήκη ψυχών”!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει πως στην εξωτερική πολιτική χρειάζεται αποφασιστικότητα! Με φοβικές συμπεριφορές και γενικόλογες υποσχέσεις από τους ” φίλους” μας Ευρωπαίους και Αμερικανούς , το μόνο που πετυχαίνουμε , είναι να ανοίγουμε την “όρεξη” της Τουρκίας για πιο επιθετική και αλαζονική συμπεριφορά, απεμπολώντας τα Εθνικά συμφέροντα μας!

Η ΝΔ ούτε όραμα έχει, ούτε πολιτική … Αυτό μας απέδειξε ο κ. Μητσοτάκης περίτρανα στη Σύνοδο Κορυφής!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΑΡΓΟΣ”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 20.000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ