ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – “ΦΩΤΙΑ” ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – “ΦΩΤΙΑ” ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Παρέμβαση-“φωτιά” στο ζήτημα των κόκκινων δανείων άσκησε ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της ομάδας του ECR Εμμανουήλ Φράγκος, ζητώντας από την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στο φλέγον αυτό ζήτημα.

Με τη γραπτή ερώτηση που κατέθεσε, ζήτησε να πληροφορηθεί κατά πόσο τα δάνεια με εξασφάλιση πρώτης κατοικίας θα συμπεριληφθούν στο σχέδιο «ΗΡΑΚΛΗΣ», πώς προστατεύεται ο δανειολήπτης, ποιά θα είναι η θέση του και πώς θα επηρεάσει αυτή η μαζική μεταφορά ιδιωτικού χρέους σε ξένα funds, την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εναντιώνεται στο ξεπούλημα των κόκκινων δανείων και επιμένει στον επανασχεδιασμό της αντιμετώπισης του ζητήματος, με γνώμονα τα συμφέροντα των δανειοληπτών και όχι μόνο των τραπεζών. Μόνο με την πραγματική μείωση του ιδιωτικού χρέους των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων μπορούμε να κάνουμε λόγο για επανεκκίνηση της οικονομίας».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την ερώτηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΚώστας Χήτας – Αναθεώρηση Συντάγματος
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ