ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η συνεχής προκλητικότητα των Τούρκων εκδηλώνεται μέρα με την ημέρα όλο και πιο έντονα!  Οι νέοι χάρτες του Τούρκου Υπουργού Άμυνας κ. Ακάρ, που δείχνουν Μακεδονία, Θράκη και νησιά Ανατολικού Αιγαίου ως μέρος της “Μεγάλης Τουρκίας”, όπως την φαντάζεται ο κ. Ερντογάν, επιβεβαιώνουν πλήρως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Η Ελλάδα οφείλει με αποφασιστικό τρόπο να πει δημόσια ποιες είναι οι “κόκκινες γραμμές” στην Τουρκική προκλητικότητα, ενώ άμεσα πρέπει να συγκληθεί και το συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών προκειμένου η χώρα με ενιαία “φωνή” να απαντήσει στις συνεχιζόμενες και συνεχώς κλιμακούμενες προκλήσεις!

Οι “φίλοι” μας Αμερικανοί έδειξαν πόσο εύκολα μεταβάλλουν την στήριξη τους σε “φίλους”και συμμάχους! Πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό ότι η Ελλάδα, σε κρίσιμες στιγμές, θα είναι μόνη της! Όσο νωρίτερα το καταλάβει η Κυβέρνηση της ΝΔ, τόσο καλύτερα για τα Εθνικά συμφέροντα της χώρας!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚΩΣΤΑΣ ΧΗΤΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Επόμενο άρθροΘέμα: “Η δήλωση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν τον ενοχλεί εάν κτιστούν δύο τζαμιά – ένα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη”