ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Με αφορμή τα επεισόδια στην ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση στην Πτολεμαΐδα, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Χατζηδάκη, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αναφέρει τα εξής:

Η κυβέρνηση προσπαθεί με την δήθεν περιβαλλοντολογική της ευαισθησία να κερδίσει την κοινή γνώμη προωθώντας το κλείσιμο μονάδων λιγνίτη στην Δυτική Μακεδονία.

Δεν μας λέει όμως ότι ήταν αυτή που έσπευσε το 2013 να δηλώσει πως θα σταματήσει την χρήση λιγνίτη το 2023 όταν το περιθώριο για τη Γερμανία είναι το 2038 και για την Ε.Ε το 2050, ήταν αυτή που υπέγραψε τη ρήτρα ρύπων ζημιώνοντας 1,6 δις ευρώ την ΔΕΗ, ενώ από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα διαμαρτύρεται, ήταν αυτός που το 2015 υιοθέτησε τις περιβόητες «ΝΟΜΕ» και προκάλεσε ζημία ύψους 600 εκ.ευρώ στην ΔΕΗ.

Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν ως εκκαθαριστές και εκτελεστές της Ελλάδας αφού πετάνε στα σκουπίδια τα πολύτιμα ενεργειακά αποθέματα της.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει ότι τα λάθη δεν τα διορθώνεις με νέα λάθη μεγαλύτερα- και το λάθος που κάνει σήμερα η ΝΔ είναι εγκληματικό!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ