ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

H σημειολογία ανακοίνωσης από το Ανώτατο Τουρκικό Δικαστήριο της απόφασης, για το αν το σύμβολο της Ορθοδοξίας, η Αγία Σοφία, θα μετατραπεί σε τζαμί, (συμπίπτει χρονικά με την ημέρα απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία σε βάρος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν) πρέπει να έχει τη δέουσα απάντηση από την Ελληνική κυβέρνηση.

Η χλιαρή αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης δε συνιστά την κατάλληλη απάντηση, αφού κινείται στην λογική του κατευνασμού. Ας μην είμαστε τόσο … σκληροί, με την Τουρκία, μπορεί να την «τραυματίσουμε»…

Η Ελληνική αντίδραση πρέπει να είναι η μετατροπή του υποτιθέμενου σπιτιού του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη (που ιστορικά ουδέποτε υπήρξε σπίτι του Ατατούρκ), σε Μουσείο Μνήμης και τιμής της Ποντιακής Γενοκτονίας! Μόνο έτσι οι βάρβαροι μπορούν να καταλάβουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Παρατυπίες και περιβαλλοντικοί κίνδυνοι που προκύπτουν από έκθεση αυτοψίας σε ξενοδοχειακό συγκρότημα που φιλοξενεί λαθρομετανάστες στη Νέα Μάκρη”
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97.8 – 02/07/2020