ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΕ Ε.Ε.

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΕ Ε.Ε.

Το παρόν αποτελεί απάντηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ σε περιθωριακό έντυπο που έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη, και στο οποίο λέμε ότι η “φτιαγμένη είδηση” είναι πέρα για πέρα ψευδής!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης καταψήφισε σήμερα την Πρόταση Ψηφίσματος για την ένταξη της Π.Γ.Δ.Μ. (η οποία παρανόμως αναφέρεται στο ψήφισμα ως Βόρεια Μακεδονία) και της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, καθώς και όλες τις τροποποιήσεις που κατατέθηκαν και επικροτούσαν τη σύναψη της ανθελληνικής και παράνομης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κατέθεσε, μάλιστα, γραπτή αιτιολόγηση ψήφου εκθέτοντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και των Ελλήνων Μακεδόνων.

Κατέθεσε, επιπρόσθετα, και επείγουσα γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας να ενημερωθούν αναλυτικά οι Ευρωπαίοι πολίτες σχετικά με την χρηματοδότηση των δύο αυτών χωρών και τα αποτελέσματα αυτής.

Δεν αναμένουμε διόρθωση διότι δεν θα κάνει! Διορθώσεις έκανε μόνο σε δημοσιεύματα που αφορούσαν στον πρώην ΥΠ.ΕΞ. Νικόλαο Κοτζιά και σε … “εντιμότατους” άλλους!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε τη γραπτή αιτιολόγηση ψήφου εδώ

Δείτε την επείγουσα γραπτή ερώτηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Επόμενο άρθροΔήλωση του Ευρωβουλευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Εμμανουήλ Φράγκου, για Αλβανία & Σκόπια