ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Το όραμα μας για μια ΧριστιανικήΔημοκρατική και Ισχυρή Ευρώπη παρουσίασε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και της ομάδας του ECR Εμμανουήλ Φράγκος.

«Επαναλαμβάνουμε ότι η Ευρώπη του μέλλοντος πρέπει να φροντίσουμε να παραμείνει μια Χριστιανική Ευρώπη», δήλωσε ο Ευρωβουλευτής, καταθέτοντας γραπτή δήλωση στη συζήτηση για το Μέλλον της Ευρώπης.

«Πρέπει να παύσουμε να εθελοτυφλούμε στα κρίσιμα ζητήματα. Η μαζική λαθρομετανάστευση, που αλλοιώνει την ευρωπαϊκή ομοιογένεια και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά, εάν αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε. Μια Ευρώπη με ισχυρή γεωπολιτική θέση και ενεργό ρόλο στη διεθνή σκακιέρα. Μια Ευρώπη που θα ηγείται στο παγκόσμιο εμπόριο και στην οικονομική ανάπτυξη και σταθερότητα. Μια Ευρώπη των πολιτών, που θα είναι σε θέση να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα από έκνομες ενέργειες τρίτων κρατών. Μια Ευρώπη με περισσότερη δημοκρατία και με μεγαλύτερη αυτονομία των μελών της και όχι μία συγκεντρωτική και ολιγαρχική Ένωση»

«Εμείς αυτήν την Ευρώπη θέλουμε και γι’ αυτήν την Ευρώπη θα αγωνιστούμε», κατέληξε με έμφαση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε τη δήλωση εδώ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Τούρκικες υπερπτήσεις στο Αιγαίο και διπλωματική ήττα Ελλάδας στη διάσκεψη του Βερολίνου”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ κας ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ