ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟΥΣΚ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟΥΣΚ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης χαίρονται γιατί ο κ. Τουσκ εξελέγη Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Να υπενθυμίσουμε αυτούσια τη δήλωση του κ. Τουσκ το 2016, όταν -αναφερόμενος στις παράνομες ροές- έλεγε: “ευχαριστώ τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή μέρους ολοκληρωμένης στρατηγικής της ΕΕ για την αντιμετώπιση της Μεταναστευτικής κρίσης”.

Δηλαδή, ο σημερινός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επικροτούσε το “σφράγισμα” των συνόρων των Βαλκανικών χωρών σε βάρος της Ελλάδας.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε στον κ. Μητσοτάκη είναι ότι μάλλον μπερδεύει την Εθνική πολιτική με την πολιτική του κ. Τουσκ και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Εμείς ρωτάμε τον κ. Μητσοτάκη:

Συμφωνεί με τη δήλωση του κ. Τουσκ; Γιατί αυτόν ψήφισε! Αν δεν συμφωνεί κακώς ψήφισε! Αν συμφωνεί κακώς κυβερνά την Ελλάδα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Δικαιώματα ανθρώπων με αναπηρία
Επόμενο άρθροΘέμα: Υφαρπαγή της Νοσηλευτικής σχολής απο την πόλη της Σπάρτης