ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Αναφορικά με τη συμμετοχή του Αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αναφέρει τα εξής:

Όταν ο κ. Τσίπρας ηγείται της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τότε καταλαβαίνει κάποιος πως σε αυτή τη χώρα όλα είναι πιθανά! Είναι πιθανό ο άνθρωπος που “έγλειφε”τους Αμερικανούς (πριν τους έβριζε ), τώρα να τους ξαναβρίζει και μετά να τους “ξαναγλείφει”! Είναι πιθανό δωσίλογοι των Γερμανών να κυβερνούν τη χώρα, είναι πιθανό να “γιορτάζεις” την πτώση της Χούντας που δεν έπεσε, είναι πιθανό να γιορτάζεις την άνοδο μιας νέας χούντας που πρόδωσε την Κύπρο!

Όλα μπερδεμένα, όλα ανακατωμένα και όλα πιθανά από έναν ΛΑΟ που δε μαθαίνει από τα λάθη του! Όλα πιθανά από έναν ΛΑΟ που δεν ξέρει ιστορία, που του ξεριζώνουν την ιστορία την γλώσσα,την θρησκεία!

Όλα πιθανά, ακόμα και το γεγονός ο “δουλικός” στις ΗΠΑ χθες – σήμερα να ηγείται της πορείας για το Πολυτεχνείο φωνάζοντας “Έξω οι ΗΠΑ και οι Αμερικανοί”, ενώ ο ίδιος τους  υπηρετούσε πιστά μέχρι χθες και πιθανόν να τους υπηρετεί πιστά και … αύριο!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ