ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ … ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΚΙΝΗΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ … ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΚΙΝΗΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η Κυβέρνηση δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει καθημερινά τα Ελληνοφοβικά της αισθήματα. Άλλη μια απόδειξη συνιστούν οι εικόνες από τη Σάμο, στις οποίες οι λαθρομετανάστες φαίνονται συνωστισμένοι έξω από τα καταστήματα, όπου ψωνίζουν επί… πιστώσει, αφού καθυστέρησε η καταβολή των επιδομάτων τους!

Οι εικόνες αυτές, δίπλα στις εικόνες των Ελλήνων, που οφείλουν – με ποινές προστίμων κι αυτοφώρων – να μένουν σπίτι, καταδεικνύουν ότι τελικά για τη Νέα Δημοκρατία, οι Έλληνες είναι πολίτες «δεύτερης κατηγορίας»!

Δεν γίνεται εμείς να μένουμε σπίτι, κι οι λαθρομετανάστες να τριγυρνούν ανενόχλητοι ως «κινητές υγειονομικές βόμβες» ! Όχι άλλη κοροϊδία από την Νέα Δημοκρατία, όχι άλλος ρατσισμός έναντι των Ελλήνων!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υγ: Επισυνάπτεται και το σχετικό βίντεο και φωτογραφία που τα ΜΜΕ περιέργως ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ!

Λαθρομετανάστες

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ
Επόμενο άρθροΘέμα: “Απλήρωτοι έως και 7 μήνες οι εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι”