ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

36184
Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αναφορικά με τη συζήτηση στη Βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου του κου Παπαγγελόπουλου, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, είχε ήδη από τις 8 Οκτωβρίου 2019, κατά την πρώτη συζήτηση για την παραπομπή του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης, υποβάλει δύο αιτήματα: αφενός να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και κατά του Αλέξη Τσίπρα, όπως προεκλογικά υποσχόταν η Νέα Δημοκρατία, κι αφ’ ετέρου να εκκινήσει η Κυβέρνηση τις διαδικασίες για δικαστική διεκδίκηση αποζημιώσεων του ελληνικού Δημοσίου κατά της εταιρείας.

Δυστυχώς, κανένα από τα αιτήματά μας δεν ικανοποιήθηκε. Και παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενέπλεξε με δηλώσεις, πράξεις και ενέργειες πολιτικά πρόσωπα, ωστόσο η πολιτική δεν είναι ρεβανσισμός, και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν μπορεί να συμμετάσχει στην πολιτικά συμψηφιστική λογική της Κυβέρνησης, για το λόγο αυτό αποχώρησε από τη διαδικασία και από την αυριανή ψηφοφορία!

Πάγιο αίτημα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι η πραγματική απόδοση δικαιοσύνης επ’ ωφελεία του ελληνικού λαού, με άλλα λόγια: «Φέρτε πίσω τα λεφτά»!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ