ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Σήμερα, ημέρα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών  Γαβριήλ και Μιχαήλ, η Πολεμική μας Αεροπορία εορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τιμά και υποκλίνεται στους Έλληνες αεροπόρους που με υψηλό Εθνικό Φρόνημα και πίστη στην πατρίδα, δίνουν καθημερινό αγώνα για τη διαφύλαξη της Εθνικής μας ανεξαρτησίας με τις καθημερινές τους πτήσεις και μάχες στον εθνικό μας εναέριο χώρο, τον οποίο καθημερινά παραβιάζουν οι εξ ανατολών γείτονες!

Οι Έλληνες πιλότοι, παρά την οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα, δίνουν καθημερινούς αγώνες με όλα τα διαθέσιμα μέσα και βγαίνουν νικητές, γιατί δεν έπαψαν ποτέ να έχουν πίστη στο δίκαιο και ανείπωτη αγάπη προς την πατρίδα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες πιλότους, δίπλα στην ισχυρή πολεμική μας αεροπορία και εύχεται πάντα δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελεί στις συνεχείς προκλήσεις του σήμερα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΘέμα: Δημοσίευση των Αναγνωρισμένων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αλλοδαπής από το ΔΙΚΑΤΣΑ νυν ΔΟΑΤΑΠ για την ακαδημαϊκή αναγνώριση τίτλων σπουδών της αλλοδαπής