ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΦΙΜΩΣΗΣ” ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΦΙΜΩΣΗΣ” ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΕΣΡ, με την οποία ζητά ουσιαστικά τη “φίμωση” των ΜΜΕ που εκτελούν τη βασική τους υποχρέωση να μεταδίδουν την είδηση -αρεστή ή όχι- στο ζήτημα των λαθροεισβολέων η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Το να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε μέσο “αστυνόμευσης” της ελεύθερης γνώμης – είδησης αποτελεί πράξη ασύμβατη με τα δημοκρατικά ιδεώδη της χώρας μας. Το να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να “φιμώσει” την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αρκετές δομές φιλοξενίας λαθρομεταναστών δείχνει απροκάλυπτα το φόβο του να μην έρθουν στην επιφάνεια τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του στο θέμα αυτό, κάτι που βέβαια με πιστό τρόπο υπηρετεί και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!

Να υπενθυμίσουμε τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, ότι η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, αποτελεί μία αναπόσπαστη έκφανση της ελευθερίας της έκφρασης, όπως αυτή κατοχυρώνεται στο άρθρο 14 παρ.1 του Συντάγματος.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα κάνει ο,τι μπορεί ώστε η συστηματική αυτή προσπάθεια “φίμωσης” με την επιβολή “αστυνομίας” έκφρασης που επιχειρείται εσχάτως,να πέσει στο κενό!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ “ΚΟΥΦΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑΤΑ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ