ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΟΙΡΑΙΑ” ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ “ΟΡΕΞΕΙΣ” ΓΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΟΙΡΑΙΑ” ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ “ΟΡΕΞΕΙΣ” ΓΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

Με αφορμή τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην οριοθέτηση ΑΟΖ με την φιλοτουρκική κυβέρνηση της Λιβύης και την αμφισβήτηση της Ελληνικής Εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Όταν ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μιλούσε για τα όσα σήμερα συμβαίνουν, οι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ τον λοιδορούσαν! Η Τουρκία κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια της και η Ελλάδα απλά … αναμένει το μοιραίο!

Ή είναι ανίκανοι στην κυβέρνηση ή έχουν συμφωνήσει σε συνεκμετάλλευση!

Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι για να σώσει την χώρα! Υπάρχουν τόσα διπλωματικά όπλα στην “φαρέτρα” της κυβέρνησης (καθορισμός ΑΟΖ – συνάντηση χωρών Νότιας Ευρώπης και απέλαση του Τούρκου Πρέσβη εάν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλήσεις) και αυτή απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις !

Αυτό που χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή είναι αποφασιστικότητα κι Εθνική Ομοψυχία και αυτή μόνο με συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων μπορεί να επιτευχθεί, προκειμένου η χώρα να έχει μία φωνή που θα εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων 09-12-2019
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ