ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Παιδεραστικά εγκλήματα με κατηγορούμενους, όπου και αν αυτοί πρόσκεινται, για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν “παραγράφονται”! Αυτό επιφέρει την απόλυτη απογοήτευση της κοινωνίας σε μία απόφαση που γεννά αγανάκτηση και ερωτηματικά!

Η μόνη ποινή που αξίζει σε  περιπτώσεις τέλεσης του αδικήματος της παιδεραστίας, αλλά και άλλων βαρύτατων αδικημάτων, όπως εμπόριο ναρκωτικών, παράνομη διακίνηση μεταναστών κ.α., είναι αυτή των ισοβίων,ώστε να μην ξαναδούν το … φως του ήλιου!

Υ.Γ.: Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ είναι συμμέτοχοι στα όσα έλαβαν σήμερα χώρα, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ διότι επί των ημερών του αναθεωρήθηκε ο Ποινικός Κώδικας και “χάρισε” … παραγραφές, η δε Ν.Δ. επιλέγει να “ποιεί την νήσσαν” και να υποκρίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με κανένα στέλεχός της.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου – Συνεδρίαση επιτροπών Δημ. Διοίκησης, Δημ. Τάξης, Δικαιοσύνης, Ισότητας, Νεολαίας Ανθρωπ. Δικαιωμάτων 02/12/2019
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ