ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ

Με αφορμή την αντιπαράθεση του έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στο Μάτι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Παρά το έγκλημα με την απώλεια 102 συνανθρώπων μας, στην τεράστια πυρκαγιά στο Μάτι, ο κ Τσίπρας «σφυρίζει» ακόμα  αδιάφορα και ξεχνά και τις μεγάλες ευθύνες του και τα ψέματα που έλεγε στον ελληνικό λαό τη βραδιά της μεγάλης καταστροφής από το Συντονιστικό της την Πυροσβεστική.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει αμετανόητος, για το έγκλημα στο Μάτι και η ΝΔ ανίκανη επτά μήνες μετά να επουλώσει τις πληγές και να επιταχύνει τις διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση της περιοχής.

Και οι δύο εκτός από την εγκληματική ευθύνη που φέρουν, έχουν το θράσος να μιλούν χωρίς να αναλαμβάνουν ποτέ τις ευθύνες τους!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Επόμενο άρθροΘέμα: “Αμοιβές μελών ΔΣ της “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΒΕ””