ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΤΑ “ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ” ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ “Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ” ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΤΑ “ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ” ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ “Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ” ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αναφορικά με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και τα όσα δήλωσε για το θέμα της Λιβύης και τις συνεχείς προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας, αλλά και την αξιολόγηση των Υπουργών η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η Ελλάδα θα βάλει βέτο σε οποιαδήποτε συμφωνία για την Λιβύη εάν ισχύσει η συμφωνία (για εμάς ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ η συμφωνία είναι παράνομη)  Τουρκίας – Λιβύης! Εάν θυμήθούμε τα άλλα “βέτο” για Αλβανία, Σκόπια τότε και αυτό θα είναι ανύπαρκτο!

Την ίδια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να μας πει τι θα κάνει αν οι Τούρκοι πάνε κάτω από την Κρήτη! Η δήλωση “ότι χρειάζεται” περιλαμβάνει μάλλον και την … Χάγη που θα βγούμε χαμένοι!

Όσο για την αξιολόγηση των Υπουργών και το πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους, η απάντηση δίνεται από την πτώση του τζίρου, την ανεργία που καλπάζει και το λαθρομεταναστευτικό στο οποίο η κυβέρνηση έχει αλλάξει πολιτική δέκα φορές!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ κας ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΦΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΧΑΦΤΑΡ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ