ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ: “ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ: “ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗΣ και του ΕCR Εμμανουήλ Φράγκος, αφού μετά από δική του πρωτοβουλία μαζεύτηκαν υπογραφές ευρωβουλευτών, μεταξύ των οποίων και της ιταλικής Lega και του ισπανικού Vox, για την ανεπανόρθωτη καταστροφή που έχουν υποστεί τα ελληνικά νησιά από τις αθρόες κι ανεξέλεγκτες ροές.

Στην επιστολή του προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Von der Leyen και στον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, περιγράφει την απόγνωση των κατοίκων των νησιών και ζητά τη συνολική αναθεώρηση της πολιτικής της ΕΕ, καταγγέλλοντας την ανεξέλεγκτη δράση των Μ.Κ.Ο. και την επιδοματική πολιτική της Ευρώπης προς τους παράνομους υπηκόους τρίτων χωρών .

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα αυτονόητα δικαιώματα των Ελλήνων και κυρίως για την ρατσιστική συμπεριφορά της ελληνικής πολιτείας απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Είμαστε δίπλα στον πολίτη. Για εμάς είναι πρώτα είναι η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες!

Εμείς ό,τι λέμε το κάνουμε! Δεν κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού για να μαζέψουμε ψήφους, αλλά με σοβαρότητα, μέσω της πολιτικής μας θα ξανακάνουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες υπερήφανους!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την επιστολή με τις υπογραφές εδώ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Η μοναδική γαλάζια πατρίδα”
Επόμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Επίκαιρη Ερώτηση για τον Κορονοϊό 31/01/2020