ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με αφορμή την υπερψήφιση της τροπολογίας από την βουλή για τη μείωση των ποινών ποδοσφαιρικών ομάδων, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Σήμερα η κυβέρνηση παρανόμως νομοθέτησε μέσα στον πανικό της δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήθελε να λύσει. Δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο Υπουργός κ. Αυγενάκης αντί να απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργό απομακρύνεται η Νέα Δημοκρατία από την λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Με αυτή την απόφαση οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα χρηματίζει, στήνει αγώνες ή κατηγορείται και οδηγείται στα δικαστήρια η ομάδα στην οποία θα συμμετέχει και θα προεδρεύει, θα αθωώνεται χωρίς καμία κύρωση. Ήδη υπάρχουν υποθέσεις εκκρεμών στημένων αγώνων.

Επίσης με αυτή την απόφαση το πρωτάθλημα τινάζεται στον αέρα αδικώντας ή ευεργετώντας τους ολιγάρχες που ελέγχουν τις ομάδες. Με την τροπολογία αυτή άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου λόγω της διαπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με ολιγάρχες, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά των οπαδών με συνέπεια από εδώ και πέρα να μιλούν εύλογα πολλοί για «κλοπή» του πρωταθλήματος.

Αντί να απομακρύνουν τον «εμπρηστή» αλλά υπάκουο υπουργό δυναμιτίζουν μέσω των οπαδών την κοινωνική συνοχή με απρόβλεπτες εξελίξεις στο μέλλον για την Ελλάδα που αντιμετωπίζει τεράστια εθνικά θέματα.

Υ.Γ. προς τη ΝΔ: Αδικούμενοι οι άνθρωποι μάλλον οργίζονται ή βιαζόμενοι.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Μπούμπας – Επιτροπή Μορφωτικών Υπποθέσεων 29/01/2020
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Δηλώσεις στο περιστύλιο για τη ψήφιση της τροπολογίας για το ποδόσφαιρο