ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ

Με αφορμή την πρόκληση σοβαρών επεισοδίων από τους λαθρομετανάστες στη Λέσβο, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τονίζει τα εξής:

H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να κηρύξει το Βόρειο Αιγαίο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Επιτέλους πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι δεν μπορεί να αφήνει τους κατοίκους στο έλεος κάθε λαθρομετανάστη!

Όταν καμπάνες των εκκλησιών, ήχησαν για πρώτη φορά μετά την KATOXH σε αυτή την έκταση, όλοι οφείλουν να καταλάβουν ότι η κατάσταση στο νησί έχει ξεφύγει πλέον εκτός ελέγχου με αποτελέσματα καταστροφικά για ολόκληρη την περιοχή!

H πρόταση μας οι ακρίτες να έχουν όπλα προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος των συνόρων, είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να καταλάβει ότι αυτοί  που έφτασαν στον τόπο μας δεν είναι μόνο οι γυναίκες με τα παιδιά στην αγκαλιά, αλλά μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται ενδεχομένως και τζιχαντιστές αλλά άτομα αμφιβόλων προθέσεων και σκοπών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει στην πρόταση της για κλείσιμο των συνόρων, ισόβια για τους διακινητές λαθρομεταναστών, κατασκευή υποδομών σε ακατοίκητα νησιά και άμεσο κλείσιμο των ΜΚΟ που ευθύνονται για το απόλυτο χάος που επικρατεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Καταγγελίες πολιτών για ακύρωση χειρουργείων στο Νοσοκομείο Ξάνθης”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Παρανομίες στις δηλώσεις ΟΣΔΕ με αδήλωτα αγροτεμάχια”