ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΣΚΟΠΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΣΚΟΠΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

Με αφορμή την απόφαση του Πρωθυπουργού να προβεί σε απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Επιτέλους η Νέα Δημοκρατία συνειδητοποιεί ότι πέρα από την ατομική ευθύνη των Ελλήνων υπάρχει και η πολιτική- κυβερνητική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας.

Ως προς την εν λόγω απόφαση, θεωρούμε πως πρόκειται για ημίμετρα που θα κριθούν στο τέλος. Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές ή λαμβάνεις αποφάσεις γενναίες για να προστατέψεις το σύνολο, ή επιλέγεις ημίμετρα, που θα αλλάξεις στην πορεία, διακινδυνεύοντας ζωές!

Ευχόμαστε μόνο τότε να μην είναι αργά για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Εφιστούμε την προσοχή της Νέας Δημοκρατίας σε αυτά που μένουν ακόμα να γίνουν- και είναι πολλά, αλλά και σε αυτά που ενώ εξήγγειλε ότι θα γίνουν, δεν έγιναν! Η απαγόρευση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΚΕΕΡΦΑ εχθές στο Σύνταγμα, η εντολή για διακοπή οχλήσεων των πολιτών από τις εισπρακτικές εταιρείες, οι έλεγχοι για σφράγιση και συλλήψεις των παρανόμως λειτουργούντων τζαμιών, η μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο, η καθυστέρηση στις προσλήψεις ιατρικού δυναμικού, η συνεχής είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα, είναι μόνο μερικά από τα λάθη της Κυβέρνησης σε ένα ζήτημα που κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επαναλαμβάνει πως αυτή τη στιγμή, προχωράμε ενωμένοι, αλλά και σε επαγρύπνηση, προκειμένου να διασφαλίσουμε το συμφέρον και την υγεία όλων μας!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ