ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ “ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ EASTMED ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ & ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ “ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ EASTMED ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ & ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ για τον αγωγό EastMed η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Όταν ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μιλούσε για αυτά που συμβαίνουν σήμερα, το 2007 η Νέα Δημοκρατία δεν άκουγε, ενώ τώρα πραγματοποιεί μία φιέστα, στην οποία μας λένε από που θα ξεκινήσει ο αγωγός, αλλά δε μας λένε που θα καταλήξει. Ενώ η συμμετοχή της Ιταλίας στην συμφωνία κρίνεται απαραίτητη, αφού εκεί θα καταλήξει ο αγωγός, η γειτονική χώρα μας “στέλνει” μόνο “ευχολόγια” για την επιτυχία του έργου, δίχως όμως να βρίσκεται κάποιος αντιπρόσωπος της σήμερα στην Ελλάδα!

Δηλαδή, υπογράφεται η έναρξη του έργου, χωρίς να ξέρουμε την κατάληξη αυτού. Χωρίς, δηλαδή, την Ιταλία! Την ίδια ώρα, η συμμετοχή της Αιγύπτου -που είναι η μισή αρχή του έργου- γίνεται έντονα αντιληπτό πως δεν υπάρχει!

Καλές οι φιέστες, αλλά κάποιοι πρέπει να βάλουν ένα τέλος στα “επικοινωνιακά πυροτεχνήματα” της Νέας Δημοκρατίας και να κάνουν πραγματικό έργο!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ EASTMED ΚΑΙ ΤΗΝ “ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ” ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ