ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Το Σάββατο 4 Ιουλίου και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αποτελούμενο από το Βουλευτή του κόμματος Αντώνιο Μυλωνάκη, το Διευθυντή της Κ.Ο του κόμματος Βασίλειο Γραμμένο, τον Γενικό Διευθυντή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Ευάγγελο Φανίδη και το στέλεχος του κόμματος και τομεάρχη Βορείου Αιγαίου και Δωδεκανήσων Δημήτριο Καρακατσάνη, θα περιοδεύσει στην Πελοπόννησο.

Ειδικότερα το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 το κλιμάκιο του κόμματος θα βρεθεί στην Κόρινθο, στο καφέ “BOG ART” (οδός Κολοκοτρώνη 5- Πεζόδρομος), όπου και θα υπάρξει συνάντηση με στελέχη, υποψηφίους και σωματεία του νομού Κορινθίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο του κόμματος θα βρεθεί στην πόλη της Πάτρας (ώρα 19:00μμ – Ξενοδοχείο «ΑΣΤΕΡΑΣ») όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις  με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών του Νομού Αχαΐας.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα περιοδεύσει στο νομό Ηλείας και στην πόλη του Πύργου (ώρα 12:00 μμ καφέ «Κέντρο» – Κεντρική πλατεία δίπλα από το δημαρχείο της πόλης), όπου και αναμένεται συνάντηση με στελέχη του κόμματος και επαγγελματικούς φορείς της πόλης.

Η περιοδεία στην Πελοπόννησο θα κλείσει το απόγευμα της Κυριακής , αφού το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα επισκεφτεί το Νομό Μεσσηνίας και την πόλη της Καλαμάτας, (ώρα 17:00 μμ – καφέ « ADELANDE» – πλατεία Αριστομένους), όπου και εκεί θα υπάρξουν συναντήσεις τόσο με στελέχη του κόμματος, όσο και με επαγγελματικούς φορείς της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι κ. Μυλωνάκης και Φανίδης θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ