ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Απαντούμε, για άλλη μια φορά, ότι το προϊόν είναι νόμιμο, από νόμιμη εταιρία η οποία δεν ανήκει στον κ. Βελόπουλο.

Ο ίδιος, μίλησε σήμερα στη Βουλή, έδωσε εξηγήσεις και κατήγγειλε μέσα ενημέρωσης που παίζουν παιγνίδι σε βάρος του ίδιου και της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ», με ψευδείς ειδήσεις και υβριστικά σχόλια. Παρ όλα αυτά κανένα μέσο ενημέρωσης, τηλεόραση ή ιστοσελίδες, δεν μετέδωσε το παραμικρό απόσπασμα – μέχρι τώρα- αποδεικνύοντας, πως η δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι και αυτή θύμα του «πολέμου», που έχουν ξεκινήσει συγκεκριμένοι ολιγάρχες, κατά της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ», μετά μάλιστα και την αύξηση της απήχησης της στη κοινή γνώμη, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ο ίδιος, ουδέποτε ανέφερε, κατά την εκπομπή, η οποία αποσύρθηκε με εντολή του ότι το προϊόν «γιατρεύει», «θεραπεύει» ή είναι «φάρμακο», όπως αποδίδεται απολύτως λανθασμένα, σε μερίδα των μέσων ενημέρωσης .

Δεν είναι τυχαίο, ότι η σημερινή επίθεση εναντίον του ξεκίνησε ύστερα από τις καταγγελίες του στη Βουλή σε βάρος των ολιγαρχών του Τύπου.

Καταλαβαίνουμε την αντίδραση τους στα μέσα ενημέρωσης τους, όπως και ορισμένων δημοσιογράφων, που τους στηρίζουν ή εργάζονται για αυτούς.

Y. Γ. Για την αντίδραση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, επισημαίνουμε πως καλό θα ήταν, ο Σύλλογος να κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο, για την αισχροκέρδεια που παρατηρείται στα φαρμακεία των μελών του, στις μάσκες που δεν προστατεύουν τους υγιείς όπως λένε οι επιστήμονες και στα αντισηπτικά, αντί να ασχολείται με πολιτικά παιγνίδια.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Σ/Ν Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 11/03/2020
Επόμενο άρθροΑνακαίνιση των γραφείων του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά με την χορηγία του πολιτευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Νικόλαου Σούτα