ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πέρασαν 23 χρόνια από την ημέρα που ο Κυπριακός Ελληνισμός και οι πολίτες της Ελλάδας είδαν να χάνονται τόσο άδικα από Τούρκους παρακρατικούς,  δύο πραγματικοί πατριώτες όπως ήταν ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού. Η μέρα αυτή είναι ξεχωριστή, γιατί έρχεται να θυμίσει στον απανταχού Ελληνισμό το μήνυμα πως μόνο με Ομόνοια και αποφασιστικότητα η Ελλάδα μπορεί να σταθεί όρθια και η Κύπρος να επανενωθεί!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τιμά τους δύο αυτούς ήρωες, λέγοντας πως παραμένουν Αθάνατοι στις ψυχές των Ελλήνων. Είναι η στιγμή που πολιτικοί σε Κύπρο & Ελλάδα πρέπει να έχουν κοινή πολιτική γραμμή απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μιλά ανοιχτά για επανασύσταση του Ενιαίου Αμυντικού δόγματος Ελλάδας -Κύπρου, σε μια εποχή που το μέλλον και των δύο χωρών απαιτεί επαγρύπνηση και εγρήγορση!

Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε μόνοι και μόνη λύση είναι η αποφασιστικότητα τόσο της Κύπρου όσο κυρίως της Ελλάδας,ως μια από τις εγγυήτριες δυνάμεις διασφάλισης της συνέχειας της Κυπριακής Δημοκρατίας!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – (Παρέμβαση)(Αποχώρηση Ελληνικής Λύσης)
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΘΗΒΑ