ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τις κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου οι Αγρότες της Λάρισας προκείμενου να διαμαρτυρηθούν για τις χαμηλές τιμές στο βαμβάκι, οι οποίες εμφανίζονται είναι κατά 20% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:
Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να συνειδητοποιήσει αυτό που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πρόταξε τόσο στο πρόγραμμά της, όσο και στην καθημερινή της κοινοβουλευτική δραστηριότητα, που είναι η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της χώρας, με στόχο αυτός να αποτελέσει τον βασικό κορμό που θα επιφέρει δεκάδες δις ευρώ στα κρατικά ταμεία και χιλιάδες θέσεις εργασίας!
Ήδη από τις 19 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και βουλευτής Λάρισας κ. Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς τον Αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Βορίδη με βασικό θέμα την τιμή του βαμβακιού και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Λάρισας. Το ζήτημα της τιμής επηρεάζει την παραγωγή αλλά και τον βιοπορισμό των ίδιων των αγροτών που θέτουν θέμα για παύση της καλλιέργειας στην περιοχή!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στέκεται στο πλευρό των αγροτών και καλεί την κυβέρνηση πέρα από φθηνές αντιγραφές στο πρόγραμμα της, να αφουγκραστεί και να ενισχύσει τους αγρότες , που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας!
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δείτε την ερώτηση εδώ