ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Κοντεύει να γίνει σύνηθες για την κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη να μην λογαριάζει τη Βουλή και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Εκτός των τιμωρητικών μέτρων της πανδημίας, την ανυπολόγιστη σπατάλη εκατοντάδων εκατομμυρίων στα κανάλια για την “ενημέρωση,” έρχονται να προστεθούν πολιτικές ενέργειες που πιθανώς να υπονομεύουν το συμφέρον της χώρας μακροπρόθεσμα όσον αφορά τη γεωπολιτική σκακιέρα στην οποία εντασσόμαστε.

Με κυβερνητική πρωτοβουλία δίχως την στήριξη της Βουλής εστάλη στην Ουκρανία στρατιωτικό υλικό δεικνύοντας σαφή θέση στον πόλεμο. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε την πρωτοβουλία ανέγερσης νοσοκομείου στη Μαριούπολη.

Φυσικά και σε ότι αφορά την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας συνηγορούμε αλλά δεν δόθηκε σε κανένα κόμμα η ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις του. Δυστυχώς η κυβέρνηση του «Αυτοκράτορα» κυρίου Μητσοτάκη δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά με δόγμα “το κράτος έχει συνέχεια” φαίνεται ότι βάλθηκε να “λύσει” και τα θέματά μας με την αέναη εχθρό μας, Τουρκία. Απαιτούμε να μάθουμε τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο “ηγετών” και αν αληθεύουν τα όσα λένε οι προκλητικοί γείτονές μας.

Για ακόμη μια φορά να διασαφηνίσουμε, ότι στα εθνικά θέματα ο πρωθυπουργός οφείλει να έχει πρωτίστως πληροφορήσει τους πολιτικούς αρχηγούς πριν λάβει κάποια τελεσίδικη απόφαση.

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Υπέρογκες οι τιμές ενοικίων των κατοικιών
Επόμενο άρθροΚώστας Χήτας – Ομιλία στη βουλή για τη διαφθορά και τις προκλητικές δηλώσεις υπουργών της ΝΔ 22/03/2022