ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω του μηχανισμού μηντιακής προπαγάνδας που διαθέτει, φτάνει στο σημείο να εργαλειοποιεί ακόμα και ιεράρχες, προκειμένου να συκοφαντήσει την Ελληνική Λύση και να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος “παγιδεύτηκε” και συμμετείχε -ακούσια θέλουμε να πιστεύουμε- σε αυτή την “επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας”, διότι κλήθηκε να σχολιάσει διαστρεβλωμένες δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Η προπαγανδιστική εργαλειοποίηση της Εκκλησίας όμως από τη ΝΔ επιβεβαιώνεται πλήρως από την ακριβή δήλωση από του βήματος της βουλής την οποία παραθέτουμε αυτούσια μαζί με το βίντεο.

ΥΓ. Άλλο μπαίνω στον οίκο του Θεού γιατί πιστεύω και άλλο πηγαίνω στον οίκο του Θεού για ψηφοθηρία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθούν το βίντεο με το απόσπασμα από την ομιλία του κ. Βελόπουλου στην Βουλή και η απομαγνητοφώνησή του.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

Ολομέλεια 24/4/2024

Θα ήθελα τώρα να κάνω μία έκκληση στους βουλευτές της ΝΔ. Και θα ήθελα να πω και στον πρωθυπουργό να κάνει έκκληση στους δικούς του βουλευτές. Καλό θα είναι, τις άγιες μέρες του Πάσχα, όσοι από εσάς ψηφίσατε εκείνο τον αντιχριστιανικό νόμο, του γάμου των ομοφυλοφίλων, τον υπερψηφίσατε, όσοι τον υπερψηφίσατε, να μην πάτε τις άγιες μέρες του Πάσχα στην Εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΑΝΤ1 25/04/2024
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Μπούμπας – Ειδική Επιτροπή Περιφερειών 25/04/2024